/ Allt från DoreDoris / Inredning / Kök / life /

Om att bli kär i rosa fluff

Lite ytligt kanske, men jag är nog lite kär och det var kärlek vid första ögonkastet.
Tyvärr var jag inte så snabb och jag trodde att tillfället hade gått mig förbi.
 
Det är alltså den här tröjan jag pratar om. 
Från Carin Westers samarbete med Åhlens.
I helgen fann jag en enda kvar på en galge i butiken.
Det stod mitt namn på <3
 
Carin Wester / Outfit / Veckans meny / kök / Åhlens
#1 / / Jenny:

Wow, så snygg tröja och så snyggt stylad! Kan förstå att du inte kunde motstå den.

Svar: Tack snälla du! Jag är himla glad att jag fick tag i den till slut :)
Carolina / doredoris.se

#2 / / Anonym:

Hej! Du passade väldigt bra i den tröjan, förstår att du blev glad för fyndet. Har precis hittat till din sida och är smått kär i ditt kök :-) Vi ska göra om hemma och funderar på att gjuta skiva. Gissar att din svärfar fått göra skarvar nånstans, drar man silikon över då? Har ni behandlat skivan men nåt så att det står emot vätskor så bra som möjligt? Har du några andra bra tips vad som är bra att tänka på? Skulle bli jätteglad för svar! /Sofia

Svar: Hej Sofia och tack för fina ord om min tröja.
Ang. skivan är det en skarv i vinkeln och en skarv vid spishällen (mest för att skivan skulle bli lättare att hantera och montera) Vi har inte använt silicon i skarvarna och den är endast behandlad med stensåpa som vi också rengör med. Skivan blir ganska tung och vill man ha en tjockare skiva bör ni nog ha en kärna av frigolit för att minska vikten. Vår skiva är 3 cm tjock. Använd rostfria armeringsjärn så att inte ev. rostfärg kryper upp. Ett tips från svärfar - använd gärna marinplyfa vid gjutning för att få en så jämn yta som möjligt. Det är även bra att försöka skaka/vibrera formen vid gjutning för att undvika för många luftbubblor i den klara skivan. Lycka till!
Carolina / doredoris.se

#3 / / Anonym:

Tack så mkt för det utförliga svaret! Nu blev jag ännu mer sugen på att gjuta, så himla snyggt! Ingen stor kostnad heller så det går ju att testa om vi får till det. Tack tack, ha det gott!

Svar: Vad roligt! Lycka till!
Carolina / doredoris.se