Tonårsrummet

Sakta men säkert börjar tonårsrummet ta form. Jag har lite svårt att bestämma om vi ska måla bort det turkos golvet eller om det ska få vara kvar... den som lever får se!
 
 
 

Varför man alltid hamnar i köket

 
Gårdagen firades hos fina vänner som har ett alldeles nytt kök. Och vilket kök sen då!
En bild säger ju mer än tusen ord så här kommer några tusentals ord kan man säga. 
 
 
 
Så himla fint med lamporna på väggen som är loppisfyndade skrivbordslampor.
 
 
 Förrätt in the making.
 
Självklart måste man ju sminka sig till påskhare!
 
Även vardagsrummet är så väldans fint att man liksom smäller av. Här åt vi middagen, men snart var vi tillbaka i köket igen. Konstigt det där med att man alltid hamnar i köket. Men man brukar ju säga att det är husets hjärta så det kanske inte är så konstigt ändå och detta köket vill man ju mer än gärna vara i!
 
Vi kom fram till att Tiramisu måste vara den ultimata efterrätten.
 
God mat, musik och skönt häng. Tack för en riktigt trevlig kväll!

diy - kruka av papper

 
Jag behövde fota basilika till ett jobb idag och eftersom det har varit galet fint väder så passade jag även på att plantera om några sticklingar som behövde ner i jorden. Egna krukor har jag gjort förut vilket du kan se här och här, men visst är det himla smidigt att även använda sig av konservburkar? 
 
 
Klipp till pappret i en lång remsa. Jag gjorde det så långt att jag kunde rulla det i två varv runt konservburken jag använde. När burken fortfarande är kvar inne i rullen viker jag in botten och trycker till ordentligt mot underlaget innan jag tar ur burken ur rullen. 
 
Fyll med jord och frön eller sticklingar med rötter. Papperkrukorna ska tydligen vara perfekta att plantera ut rakt i jorden sedan om man vill det.
 
 
Konservburkarna hamnade i ett av våra fönster i vardagsrummet. Enkelt och fint tycker jag.