/ Allt från DoreDoris / fotografering / life / mat / surf /

Kustliv i Varberg

Igår var det dags för Kustliv 2016, ett event som min vän Kristin har roddat ihop tre år i rad för inbjudna bloggare. Ett sätt att visa upp vår vackra stad från sin allra bästa sida och vilken dag det blev alltså! 
 
Vi började med att träffas hos Juice & Yoga i Kärleksparken där vi hade en timmes yoga med Anna som är spachef på Asia Spa. Dagen till ära var det ju dessutom internationella yogadagen där Asia Spa arrangerade gratis yoga på torget på kvällen. En riktigt skön start på dagen!
 
Linn från Sunshinestories och Kristin skiner ikapp.
 
Efter det var det dags för ett dopp på damernas och sedan lite matig fika från Kustbageriet med kaffe, lite goda frallor, bullar och kakor. Bästa bageriet i Varberg om du frågar mig.
 
Självklart bjöd ju även Malin på Juice & Yoga på riktigt goda smoothies och juicer. Dit ska jag ta med barnen i sommar för lite barnyoga.
 
Lite sommarpresenter delades ut i det gröna. Det var fina saker från L:A Bruket, gummistövlar från STENK, Boken Strömma - What´s your story, Handgjort armband från For good luck, ett magasin från Nordic Surfers Mag. En väldigt fin goodiebag helt enkelt!
 
Mätta och belåtna bar det sedan av ner till Apelviken för SUP och vågsurfing med Surfers. Det var ju inte mycket till vågor men vissa fick sig en våg trots det. Tror nog att en och annan kommer att göra det igen. Man fastnar lätt för det är sjukt kul! Det hela avslutades med att paddla mega-SUP där man står åtta personer på samma bräda och ska försöka samarbeta. Inte det lättaste alla gånger.
 
Jag kunde tyvärr inte vara med på mega-SUP:en (hur skriver man det?) då jag skulle sticka till torget för att föreviga yogan där.
 
Efter yogan på torget åkte jag tillbaka till viken för att möta upp de andra på Johns Place där vi som vanligt fick den allra bästa servicen, maten och drinkarna.
 
Ett bord med bloggare innehåller inte bara mat utan även en hel del kameror och instagramuppdateringar osv :)
 
När desserten kom in på planka blev det allmänt jubel och den förevigades till höger och vänster. Vilken dessertplanka alltså! 
 
Vackra Dorthe som driver stället satt hos oss en stund och berättade sin story om restaurangen. Hon har drivit Johns Place med bravur i hela 26 år!
 
När mörkret hade lagt sig i viken var det dags att säga hejdå och skjutsa alla härliga vänner till hotellet där de skulle bo över natten. Just i detta nu njuter de för fulla muggar på Asia Spa skulle jag tro.
 
 
Tusen tack till Krickelin och alla inblandade för att jag fick vara med på denna magiska dag. Den kommer att finnas kvar hos mig länge!
 
 
Följande bloggare var med på Kustliv 2016:
Johanna Bradford
Sofia & Linn från Mokkasin
Lina Andersson - En lång blondin (Grundare till Lite kalabalik)
Daniela Witte
Linn - Sunshinestories
Kristin Lagerqvist - Krickelin
Och jag då :)
#1 / / Inez:

Åh, det ser ju helt fantastiskt ut! <3

Svar: Det var en riktigt härlig dag!
Doredoris

#2 / / Sara:

Vilken härlig dag ni haft!
Underbara bilder. Börjar inse att man borde åka och hälsa på släkten där lite oftare...

Svar: Ja Varberg är fantastiskt, så det tycker jag absolut att du ska göra. Ofta! Helst på sommaren! :)
Doredoris

#3 / / Emma:

Vilken dag!
Har för mig att det var yoga under förra sommaren i lilla parken vid juice-stället, kanske i år också?

Svar: Hej Emma, det stämmer att det var yoga där förra sommaren och även i år! Ett besök där är ett måste, helt klart!
Doredoris