/ Allt från DoreDoris / bröllop / fotografering / life / musik /

på bröllop med rammstein och kungaparet

 
 
Bröllop är ju något av det finaste man vet. Det är liksom kärlek ända ut i fingerspetsarna och man blir helt varm i hela kroppen. Igår var vi alltså på bröllop i det där orangeriet (också kallat Svineriet) som jag skrivit om förut. Det var helt magiskt! Brudparet själva är mycket garvade i det här med bröllop då de anordnar x antal bröllop varje år. Nu var det alltså äntligen dags för dem själva att gå till altaret i takt till Rammstein. De sjöng ihop och berättade för oss alla hur de hade funnit kärleken. Inte ett öga var torrt. Därefter blev de "vigda" av en av döttrarna som mycket modigt tog mikrofonen och till slut förkunnade att de nu kunde kyssa varandra. Kungaparet tittade på från en av hyllorna i orangeriet. En galet god middag med kött från egna eller lokala djur och sedan dans till långt in på småtimmarna! Mitt i dansen blev vi överraskade med en konsert inne i ladan av bandet Trampstamp. Kärlek. 
 
 
/ Allt från DoreDoris / life / mat /

Sista kaffet tillsammans på ett tag

 
 
En av mina fina vänner flyttar till New York imorgon och idag träffades vi på Kustbageriet för att ta en kaffe ihop innan han åker. Sorgligt såklart, men vi hade det himla härligt där i solen. Bilderna som hänger på väggen inne på bageriet är tagna av en annan galet begåvad vän
 
 
Betyget blev högt på bullarna även om tjejerna som jobbade just idag mer verkade vilja vara ute i solen än att jobba inne på bageriet en dag som idag...
 
 
/ Allt från DoreDoris / Inredning / jobb / life / resor /

på en takterrass i brooklyn

 
När vi var i New York i somras gillade jag nog allra bäst stadsdelen Brooklyn och Williamsburg. Helt fantastisk atmosfär och så långt ifrån pulsen på Manhattan man kan komma trots att det bara är en bro bort. Vädret var magiskt och vi gjorde ett litet studiebesök på Whyte Hotel. Så fint!
 
Vi köpte oss lite glass och gick runt och bara sög åt oss inspiration åt alla håll och kanter. Vi lyckades snubbla på den härligaste baren man kan tänka sig, The Gorbals, som ligger på en takterrass. Whiskey Sour blev det i mitt glas såklart. Bästa drinken! Det fanns för övrigt mycket inspiration på bar- och restaurangfronten i Brooklyn. Jag kommer tillbaka, var så säker!