/ Allt från DoreDoris / Badrum / DIY / Inredning / fotografering /

DIY - handdukshängare med läderband

 
Våra handdukar verkar ha en tendens till att alltid tappa bandet man hänger upp dem i. Handdukshängare är ju ett himla smidigt alternativ till att sy fast ett nytt band. Synd bara att de inte är så snygga, men på ett enkelt sätt kan man faktiskt göra dem liiite snyggare. Jag ersatte de färgade plastbanden med skinnsnöre som jag köpte på rulle i min lokala tygaffär.
 
Du behöver:
  • Handdukshängare
  • Skinnband
  • Sax
  • Tång (och ev. en skruvmejsel att bända upp metallen med)
 
Börja med att lossa plastbanden från metallen. Använd plastbandet som mall för hur långt du ska klippa skinnbanden.
 
 
För in skinnbandet i metallklämman och tryck ihop med tången.
 
 
Gör om proceduren på alla klämmorna. Klart!
 
 
 
/ Allt från DoreDoris / fotografering / kids / life /

Fiska krabbor i oktober

 
Tänk att vädret kan ändra sig så snabbt. Förra helgen fiskade vi krabbor barfota vid havet och den här helgen är det mer höst än någonsin känns det som. Skönt att man har kunnat ladda upp med lite extra solenergi fram till nu och det kommer säkert fler fina dagar. Om vi fick några krabbor? Jodå.
 
Idag gifter sig för övrigt några vänner sådär lite i smyg med bara närmsta familjen närvarande och vi tänker på dem med lite extra kärlek i hjärtat förstås. Grattis K & A!
 

En lördag med Krickelin och Håkan Hellström

 
 
Den här helgen har varit lite extra lyxig. Jag började den i fredags med att checka in på hotellet direkt efter jobbet. Min fina Jennie kom hit och vi åt japanskt, drack bubbel och pratade hela kvällen. Hon hade med sig ett doftljus från Victorian som är vackert på mer än ett sätt. 10 % av försäljningspriset går nämligen till Ung Cancer.
 
 
På lördagen vaknade vi ovanligt tidigt och åt en lång hotellfrukost. Därefter var det dags att bege sig till Kristin. Vi hade nämligen i uppdrag att köpa biljetter till Håkan Hellström. Biljetterna skulle släppas kl. 12.00.
 
 
Hon har ju flyttat till ett helt magiskt gammalt hus och man blir ju kär på momangen alltså.
 
 
Låååång kö tillsammans med 95 000 andra som också ville gå på Håkan. Om vi fick fick några biljetter? Jo till sist hade vi lyckats köpa till oss alla. Det kommer bli magiskt!
 
 
Kvällen avslutades hemma hos Kristin med alla barnen, en god Boeuf bourguignon, Amarone och Så mycket bättre. Fint.