Äntligen Koh Chang!
 
Nu var det dags att ta sig från Bangkok och vidare till Koh Chang. Vi fick ställa klockan för att bli upphämtade vid hotellet för att inte bli fast i trafiken. De skulle nämligen fira "Bike for dad" och 300 000(!) cyklister skulle inta Bangkoks gator för några timmar. Något miljöpolitiskt steg för att lobba för fler cyklar och färre bilar om jag förstod det hela rätt. Hej då Bangkok för nu. 
 
 
Efter många timmars buss och båt kom vi äntligen fram till Aana Resort & Spa som ligger helt fantastiskt fint i djungeln. Vår bungalow har en egen avsvalkningspool på balkongen utanför vilket blev första doppet på ön. 
 
 
Även poolen användes flitigt förstås.
 

Man får låna kajaker helt gratis av hotellet som ligger precis vid en flodmynning ut i havet.
Vi njuter!

 
Frukosten serveras på bryggan och har man en brödbit över slänger man den mer än gärna till fiskarna.
Väldigt rogivande att sitta och titta när de simmar mot ytan för att ta sig en smakbit.
 
 
 
December vid poolen

Vi spenderar december månad i Thailand och hälsar på min mamma som jobbar här ett år. Just nu befinner vi oss i Bangkok. Vi bor på ett riktigt fint hotell som heter Siam@Siam. Vi trodde att barnen nu skulle vara så stora att de skulle uppskatta storstaden lite mer, men de tycker det är för varmt och för mycket trafik så det blir mest glass och fruktjuicer vid poolen. Imorgon bär det av till Koh Chang.