/ Allt från DoreDoris / life / mat /

Prostens Pizza

Jo, vi fick ett bord på Prostens Pizza i Skrea, det är det inte alla som får faktiskt. Med hjälp av fina vänner som var snabba att boka när de släppte sommarens bord hade vi turen att få besöka den populära pizzerian som drivs av Lisa Lemke. Förväntningarna var höga, men vi blev inte besvikna. Varken på maten, servicen eller stället i sig. Vilken fullträff alltså! Man blir helt varm i magen...
 
 
Vi fick börja med en drink vid fårhagen. Vädret var ju toppen för en gångs skull den här sommaren vilket inte gjorde upplevelsen sämre såklart.
 
 
Vi började med att beställa in några förrätter. Kräftstjärtar och buffelmozarella från trakten. Galet så god den var, jag hann inte ens ta kort innan den var slut. Den bara smälte i munnen.

 

  
Självklart skulle vi ha italienskt vin till pizzan och den skulle ju förevigas på alla sätt och vis.
 
 
Sen kom dem... pizzorna. Den ena godare än den andra. Man kan liksom inte tro att pizza kan smaka mer än just pizza, men jodå.
 
 
 
Det var pizza med svartkål, med musslor och en med tupp och koriander. Den var nog min favorit faktiskt. Älskar allt med koriander om jag ska vara ärlig.
 
 
 
Mitt i alltihop kom en luftballong som snodde allt fokus en stund.
 
 
Barnen valde glass till efterrätt. Så enkelt att göra en glassbåt till något finare genom att servera den på en skärbräda i trä!
 
 
Olivoljan här på bilden är gjord av Lisa tillsammans med en kollega till mig. 
 
 
Tack för den här gången. Vi kommer gärna igen!
#1 / / Tilda Barkselius:

Åh ser hur gott som helst ut! Jättefina bilder också :)

Svar: Tack Tilda! :)
Doredoris

#2 / / Frida Enoksson:

Åååh, ser riktigt mysigt ut!