/ Allt från DoreDoris / Inredning / life /

födelsedagen

När vi fyller år har vi gjort det till en liten tradition att åka iväg och bo på hotell någonstans, bara vi två. Jag fyllde år i fredags och barnvakt var fixad för hela helgen. Bara det är ju ren lyx! Efter jobbet checkade vi in på rum 902 på Varbergs Stadshotell & Asia Spa.
 
 
 
Det väntades ett Lilla Asia Spa-paket vilket innebär övernattning med Spa och en trerätters middag i restaurangen. På rummet dockade vi in mobilen i det integrerade ljudsystemet och fick vårt eget soundtrack på vistelsen. Det väntade en flaska bubbel som vi lyxade till det med innan vi gick upp på Spa. Sjukt skönt sätt att avsluta en arbetsvecka på kan jag säga. 
 
 
Därefter var det dags för middag och för den som gillar lite annorlunda rätter eller snarare desserter kan jag tipsa om Ugnsbakad karamelliserad rotselleri med nötter kanderade med honung från Glasbo, havtorn och färskostsorbet. Låter kanske skumt, men herregud vad gott!
 
På lördagen åt vi lång frukost och därefter tog vi tåget till Göteborg för lite shopping, god mat och ytterligare en hotellnatt. Vi började med att gå i affärer och gjorde även ett besök på Champagnebaren. Därefter blev det dumplings på Beijing 8 och självklart kaffe på DaMateo. Verkligen gott.
 
 
Efter shoppingrunda med lunch var det dags att checka in på Hotell Flora. Väldigt fin lobby, och rummen var ok men något enkla och spartanska. Då lobbyn/restaurangen är så fin, stannade vi där för ett glas innan vi gick vidare för kvällens middag på Björns Bar.
 
 
Självklart avslutades kvällen på Puta Madre för stans bästa Bloody Mary!
 
 
#1 / / LIza:

Härlig inredning med lite färg! Tack för en fin blogg! / liza

Svar: Tack vad glad jag blir :)
Doredoris