/ Allt från DoreDoris / fotografering / jobb / loppisfynd /

rött såklart

Rensa_ut_2_rött-11 Rensa_ut_2_rött-4 Rensa_ut_2_rött-1Rensa_ut_2_rött-7

 

Idag är det ju första advent och vad passar inte bättre än ett rött tema? Rött och en hel del retro.

/ Allt från DoreDoris / fotografering / life /

en helg som värmer

Den här helgen alltså. Den värmer i hela hjärtat. Det var Kustfolk på Strömma Farmlodge som gick alldeles över förväntan för alla de sjukt inspirerande kvinnorna som ställde ut och sålde sina verk.
 
 
 
Det var For Good Luck (som för övrigt dessutom firade ett år), Krickelin, MirandaRebecca, Kollijox, Lisa Burenius och Strömma Farmlodge som hade anordnat alltihop. Vilket ställe alltså! Man blir ju helt kär liksom. Alla utställarna plus jag, Johanna och Sofia stannade över natten och vi började med att äta årets första julskinkmacka med cognacsspetsad varm äppeldryck inne i kvarnen.
 
 
Därefter tog vi oss in i huset som Marina har renoverat upp alldeles själv och det känns verkligen som att komma hem trots att det är ett bed & breakfast. MirandaRebecca lagade maten, en alldeles urgod fisksoppa med levain till och efter det badades det tunna. Vi hade paketlek med de allra finaste paketen allihop.
 
 
Jag hade lyckan att få en kompis till min "Thank god it´s monday" 
 
 
Några glas bubbel och vin blev det förstås och många och långa samtal långt in på natten. 
 
 
På morgonen bjöds det på den mysigaste frukosten och man kunde ju bara inte låta bli att fotografera allt fint man såg. En helg att minnas och bära med sig länge! Tack!
 
 
 
Jag tog så många bilder, så jag gjorde ett litet bildspel. Min man spelar musiken. Håll tillgodo!
 
 
 
/ Allt från DoreDoris / kids / life /

14 år sedan - lägg av liksom

I tisdags fyllde vår stora kille 14 år. Fjorton år alltså. Jag blir lika förundrad för varje år, för det känns ju som om det var igår han låg i min mage liksom. Vattnet gick till "Sen kväll med Look" kvällen den 17 november och morgonen efter tittade han ut, vår Ossian.
 
 
I tisdags firade vi efter skola och jobb. Han fick fritt välja vart vi skulle gå (så fritt man nu kan välja en tisdag i november i lilla Varberg) och det värmer i mitt hjärta att han direkt sa att han ville gå till Nami. Det är verkligen hela familjens favoritställe och kommer man till Varberg ska man absolut gå dit. Det finns mer än bara sushi och allt är sjukt gott måste jag säga! För att inte tala om hur snyggt allt är.
 
 

 
 Nu är det dags att hämta upp Mokkasin-Sofia på tågstationen och köra till Strömma Farmlodge för kustfolk. Det är marknad och sedan blir det tjejfest med vin, badtunna och världens mys kan jag lova.