/ Allt från DoreDoris / Inredning /

Ljusslingan

 
Den här ljusslingan har jag haft länge nu, men jag har inte lyckats hitta någon bra plats för den. Den har använts på bröllop och på konsert, men så fort jag har fått upp den någonstans här hemma har allt bara känts cirkus. Fram till nu har den hängt i mitt syrum i källaren och nu hänger den alltså här.
 
/ Allt från DoreDoris / Inredning / Vardagsrum /

Eukalyptus

 
 
 
Igår fick jag ett riktigt glädjande besked och vill samtidigt passa på att tipsa om att köpa hem en planta eukalyptus. Luktar helt sjukt gott och perfekt att klippa en kvist och blanda in i gå-bort-buketten eller bara sätta för sig själv i en vas.
 
/ Allt från DoreDoris / Inredning /

Presentkortet och lampan

Jag måste säga att presentkort är så himla bra att få. Förbaskat tråkigt att ge bort, men det är så mycket bättre att ge ett presentkort om man är det minsta osäker på vad man ska ge bort. Det finns ju inget värre att få något som man inte alls vill ha. Ok det där lät väl kanske lite otacksamt, men att någon lägger pengar på presenter som man ändå inte kommer att använda för att man kanske råkar ha olika smak, är ju galet onödigt. Får man ett presentkort kan man ju köpa det där man inte vill lägga sina surt förvärvade slantar på. Något riktigt onödigt liksom.
 
Bild från Artilleriet.se tagen av Frida Ramstedt på trendenser.se 
 
Nu tycker jag inte alls att den här lampan, som jag köpte för presentkortet jag fick när jag fyllde år, var det minsta onödig. Vi lider kanske inte brist på just lampor i vårt hem, men den här, Lampadina från Flos, kan man ju bara inte motstå helt enkelt.