/ Allt från DoreDoris / fotografering / life /

sommar för hela slanten

Fotot ovan är från Krickelins instagram
Foton: Carolina Ehn
 
 
Den här veckan har varit magisk. Bättre än såhär kan man nog faktiskt inte ha det en sommar i Varberg. Sol, Hallifornia och häng med de finaste av vänner. Kameran har inte varit uppe så mycket som jag önskat, men i fredags blev det spontanhäng med Krickelins familj och frågan är om den kvällen kommer att kunna överträffas? Den innehöll bl.a en fotbollsmatch på stranden i solnedgången och resulterade i en stukad tå. Helt klart värt det.
/ Allt från DoreDoris / life / loppisfynd /

Loppis längs vägen

 
Vi cyklade från stranden idag och såg en loppisskylt. Självklart cyklade vi dit och väl där hittade jag inte mindre än två fina väskor som fick följa med hem. En i fint brunt lappat skinn och en i bast med trähandtag. Jag älskar att hitta just väskor på loppis, för då är det ju sällan någon annan som har en likadan. En bastväska är ju dessutom helt perfekt att ha med till stranden eller bara ha hela tiden när jag tänker efter. Det är förresten fler än jag som har varit på jakt efter en bastväska.
 
 
Det roliga var att det var en fd kollega till mig som har dragit igång en sommarloppis alldeles i krokarna som jag helt har missat. Varje torsdag i sommar vad jag har förstått. Hon har precis öppnat eget företag där hon hjälper folk att rensa ut och få tillbaka sina ytor. Hon har alltid varit en loppisräv, så när hon själv rensar ut finns det mycket att fynda vill jag lova.
/ Allt från DoreDoris / Inredning / life /

fredag den fjärde juli - #tgif

 
Foto: Carolina Ehn
 
tgif/Thank god it´s friday! Jobbveckan är slut och det är som sagt fredag. Min man har börjat sin semester, och jag har jobbat. Under veckan har han i princip tömt tvättkorgen och skött allt här hemma. Jag är så glad att vi har valt varandra. Jag tror jag har hittat en ny favoritblus och vi hoppas på fint väder i helgen, då det är Surfers Day i Varberg. Ja, det var nog det hela.