/ Allt från DoreDoris / DIY / Kök / life /

chokladbollar med dadlar

Dagen innan julafton hade vi lite vänner på besök. Vi gjorde en massa tapas med bl.a baconlindade dadlar. Hur gott som helst, men det blev dadlar över och jag ville ju inte gärna slänga dem. Jag googlade istället fram detta recept och jag kan lova att de blir tusen gånger godare än vanliga chokladbollar!
 Gott nytt år!
/ Allt från DoreDoris / Inredning / Kök / Vardagsrum / life /

bandit girl

Rådjuret i teak köpte jag för ett tag sedan på loppis och tavlan från Kollijox köpte jag på kustfolk. Nu har den hamnat i en ram och nästan kommit upp på väggen. Den finns iaf till allmän beskådan. Så himla fin tycker jag.
 
 
 
/ Allt från DoreDoris / DIY / Inredning / Kök / Vardagsrum / life / loppisfynd /

konsten att njuta

Vi har en lugn och skön jul där vi bara varvar ner och mest hänger med varandra. Några bilder från dukningen till jullunchen där barnen hjälpte till och besticken hamnade lite hur som helst. En spetsgardin fick agera duk och granen fick lämna ifrån sig några kvistar. Granen ja... den har jag låtit få leva sitt eget liv i år och har också blivitdekorerad med diverse kreativa saker av kidsen. Skönt ändå att släppa det lite faktiskt (det trodde jag aldrig) och det blir ju som bekant jul ändå.
 
 
Långa frukostar och filmtittande. Vi har uppdaterat köket med en matta under bordet och dämpat färgerna något. Vi behöver komplettera med några stolar, men vet inte riktigt vad vi vill ha. Kanske orkar vi lägga tid på att måla om några av pinnstolarna vi redan har eller så säljer vi dem vidare och hittar något annat. Vi får se.