/ Allt från DoreDoris / Vardagsrum /

Pastell... hos mig?

 
Jag trodde ju aldrig att jag någonsin skulle kunna inreda i pasteller av något slag, men när vi byggde vår gäststuga på tomten fick den vita träväggar och ljust trägolv, vilket fick mig att vilja ha det lite mindre "färgigt" i övrigt. Det känns skönt att kunna komplettera sig själv lite på något vis.
 
 
En gammal kompis till oss har gjort denna tavla (Han har även gjort tavlan med rutorna som hänger i vårt vardagsrum). Den här har inte hängt uppe på flera år just pga att den haft helt fel färger för övriga huset, men den passar ju perfekt in i stugan med tanke på de ljusare färgerna och den bruna soffan (som också fungerar som bäddsoffa.) Huset är nästan helt klart, vi inväntar bara rörmokaren som ska koppla in det sista. För oss fungerar stugan som ett extra vardagsrum, där vi kan titta på film, lyssna på och spela in musik eller bara hänga. Självklart kan vänner sova över när de hälsar på, perfekt när man bor lite utanför stan.
 
 
 
 
/ Allt från DoreDoris / Barnrum /

Det går framåt - jodå

 
Det händer lite på barnens rum nu. Sängarna av arkivhurtsar är på plats och nu är det mest finlir. Vi målar hyllplanen till deras Stringhylla och en ribbstol ska också upp när den är målad och klar. Sedan ska såklart saker upp på väggarna. Det går framåt, steg för steg..
 
 
 
/ Allt från DoreDoris / Barnrum /

Att springa istället för att gå

 
När slutar man egentligen springa för att istället gå? Vår snart åttaåring gör inget annat än hjular just nu och har alltid tusen frågor på tur. Hon har även de blåaste av alla ögon.