/ Allt från DoreDoris / Inredning / Vardagsrum /

Vasen och modegalan

 
I början av november var jag i Stockholm med jobbet. Vi var nominerade till Årets skobutik och skulle alltså gå på Habits modegala som anordnades för sjunde året i rad. Det var en trevlig tillställning med god mat och dryck. Det bästa var nog nästan det vi fick i goodiebagen (förutom att vi vann förstås) En vas som ser ut som en glödlampa. En sådan har jag funderat på att göra själv, men nu fick jag en istället. Den hade ett sponsortryck, men det var som tur är lätt att skrubba bort.
/ Allt från DoreDoris /

Tonåring - helt sjukt!

Han fyller tretton år idag. Tonåring... helt galet liksom! Jag minns ju det precis som om det var igår. Han föddes på dagen han var beräknad. Vattnet gick mitt i Sen kväll med Luuk och vi åkte in till förlossningen. Kl. 08.59 den 18 november 2000 var det klart. 
 
För att skryta lite är han en av de finaste (helt oberoende källa såklart) Vi var rätt unga när vi fick honom och han har alltid fått hänga med på allt. Han är väldigt mån om andra och jag tror och hoppas att detta ska hålla i sig trots att han hamnar i tonåren. När jag frågade min kära vän om det är nu det kommer braka lös sa hon "Det kommer inte braka lös för den unga herrn. Lugn och beskedlig som mor sin" Haha i de lugnaste vatten... men vi får hålla tummarna för det.
 
På önskelistan stod det pengar, men den bästa presenten kom nog i form av ett födelsedagskort från mormor som tillfälligt jobbar utomlands och som vi snart åker och besöker.
 
 
 
 
/ Allt från DoreDoris / Inredning / fotografering /

tavlan

 
När jag fyllde 30 fick jag en av de bästa presenterna av min kusin. Det var ett par tavlor som hennes bortgångna pappa har gjort och som jag alltid älskat. Extra roligt är det att motivet är från min stad och på den innergården fotograferade jag ett bröllop för två år sedan. Tyvärr tog jag inga bilder i samma vinkel som på tavlan, men jag tror man kan känna igen sig ändå. Jag ska nog ta mig tid att gå dit och fotografera snart.