/ Allt från DoreDoris /

VäggenJag har haft en massa foton som jag såklart vill ha upp på väggen. I vår trappa har det varit lite tomt, men jag har varit lite nojig över att hänga upp ramar där. Smäller man igen dörren ytterdörren, så gungar det i hela huset och ingen vill väl ha en tavla i skallen?!

När jag såg det här hos AprillAprill snodde jag idén rakt av. Jag gillar att jag kan få bilderna att sitta exakt där jag vill med hjälp av dubbelhäftande kuddar. Med ramar hänger det liksom alltid lite snett och vint och eftersom jag är lite petig emellanåt, så gillar jag inte det.

Att sätta upp korten var en annan femma. Längst till vänster är det väldigt långt ner, så det var nästan med livet som insats jag fick upp dem. (Det är även kul att man kan inspirera en mästerfotograf också!)
#1 / / tinajo:

Ser finfint ut! :-)

#2 / / a cup of emilia:

Vilken jättefin vägg :) härlig inspiration :) Kramar Emilia

#3 / / Lina på rumochrabalder:

Oj vad fint! Snygg trappa med det röda och en himla fin fotovägg, alldeles perfekt!

#4 / / ellen @distantdiying.se:

men du vad fint det blev!!

satte upp en instagramvägg med häftkuddar men hade för få. och nu ska den få en ny plats. men kanske häftkuddar funkar bäst ändå. detta blev ju supperfint.

goood :)

ha en bra helg!

#5 / / AprillAprill Johanna:

Jaaa! heja, kram

#6 / / Borgmästaren:

Uppfriskande med den röda randen! Vågat och lyckat. Vet vilket jobb som ligger bakom uppsättandet av fotona. Särskilt så högt uppe. Blev fantastiskt alltihop.

#7 / / kollijox:

Väldans fint...tror minsann att det blir risk för en copy paste ;)

#8 / / Fröken S:

Snyggt! Kanske jag skulle ta och satsa på, våra ramar åker ju i golvet ibland när barn flyger förbi på vägen ner, eller när någon slår för hårt i dörren!