/ Allt från DoreDoris /

Äntligen!

Jag har letat efter en så länge. Just en röd alltså. Nu har jag äntligen hittat en och den fungerar utmärkt dessutom. Kan man köpa nya färgband när det behövs tro?

Jag ska nog skriva ett långt (eller kanske kort) brev till någon. Liksom nästan handskrivet men ändå långt ifrån. Men old school iallafall.

/ Allt från DoreDoris /

VäggenJag har haft en massa foton som jag såklart vill ha upp på väggen. I vår trappa har det varit lite tomt, men jag har varit lite nojig över att hänga upp ramar där. Smäller man igen dörren ytterdörren, så gungar det i hela huset och ingen vill väl ha en tavla i skallen?!

När jag såg det här hos AprillAprill snodde jag idén rakt av. Jag gillar att jag kan få bilderna att sitta exakt där jag vill med hjälp av dubbelhäftande kuddar. Med ramar hänger det liksom alltid lite snett och vint och eftersom jag är lite petig emellanåt, så gillar jag inte det.

Att sätta upp korten var en annan femma. Längst till vänster är det väldigt långt ner, så det var nästan med livet som insats jag fick upp dem. (Det är även kul att man kan inspirera en mästerfotograf också!)
/ Allt från DoreDoris /

Konserten

Han med stort H fick en biljett till Tomas Andersson Wij när han fyllde år.

image description

Vi har knappt varit sjuka på hela vintern, men självklart drabbades vi av magsjuka på onsdagen, alltså dagen innan konserten...

Som tur var är inte min pappa särskilt harig av sig och meddelade att han självklart passar barnen ändå.
Tack!!


Vår tanke var att åka vid lunch, strosa runt i stan, shoppa lite, äta lite gott och sedan avsluta kvällen med konsert.
Kvällen blev fantastiskt lyckad trots att den inte blev riktigt enligt planen.