/ Allt från DoreDoris /

Måndagsfrukost

Är man inte ledig på självaste våffeldagen, får man ta det en annan dag helt enkelt. Måndagar är en bra dag tycker jag. Våffeljärnet är från när jag var liten och jag bytte till mig det från min mamma när hon ville köpa ett nytt till mig. Hon blev glad för att hon fick ett nytt och jag blev glad för att jag fick ett gammalt.

/ Allt från DoreDoris /

Boktipset - Pling!

Om man gillar foton med en knorr tycker jag att man ska läsa/titta i den här boken. "Little People in the City: The Street Art of Slinkachu" av Slinkachu, Will Self.
Så här beskriver de den;
Brings together the collected photographs of Slinkachu, a street-artist who for several years has been leaving little hand-painted people in the bustling city to fend for themselves, waiting to be discovered.

De har alltså fotograferat små, små minigubbar i olika miljöer och sedan lämnat dem där. Fotona har en liten förklarande rubrik och de visas på håll och i närbild. Man skulle nästa vilja hänga kvar för att se vad som händer med de små "scenerna" med tiden. Framsidans rubrik lyder "They´re not pets, Susan" vilket är bilden nedan.Jag tycker om det här.
Det finns även en blogg med fler foton där jag har lånat ovanstående bilder.
/ Allt från DoreDoris /

Dyngkåt på konserthuset i Göteborg

Idag har vi varit på Mia Skäringers föreställning "Dyngkåt och hur helig som helst". Hon är bara bäst! Se den om du har möjlighet.

Göteborgs konserthus måste vara det snyggaste?! Inte för att jag har varit på sådär värst många andra, men shit vad snyggt med teakväggar och rundad inredning. Trapporna och för att inte nämna toaletterna(!). Tyvärr fick jag inget kort inne på dessa toaletter, men istället för trista allmänna toaletter med skärmväggar i typ nikotinfärgad plast, så var det väggar i teak. Snyggt!