Våga vägra påskpynt.
Jag gillar inte att pynta. Varken på jul eller påsk eller när man nu ska pynta. Alla tycker så synd om mina barn. Men om påsken innebär att inreda med gult, kan man väl ändå säga att jag har påskpyntat?!


GLAD PÅSK!
(Påskägg får de faktiskt. Barnen alltså.)
#1 - Barnens Hjältar

Jag har haft perioder när jag inte pyntat för jag har inte alltid gillat det heller men nu gillar jag det så nu pyntar vi.

Barnen kunde inte bry sig mindre egentligen det är nog något vi vuxna inbillar oss. De gillar att pyssla men pynta verkar inte vara så viktigt.

#2 - Helena

Jag hakar på Våga Vägra. Gillar inte heller pynt. Klart det kan vara påskigt ändå! Jättefina bilder och guuud vilket härligt hem ni har. Vill ni ha en, eller snarare 4, härliga och halvmessy men väldigt välvilligt inställda inneboende är det bara att hojta till! ;)Glad Påsk till er!

//Helena

#3 - Sara

Ni har verkligen ett underbart fint hem! Gillar dina gula dojor också!

Glad påsk!

#4 - Lundagård

Åh, ni har ett sådant ljuvligt hem! Gult är galet grannt! Pennan... oh, jag får minnen av bankbilen som körde runt i min by som barn där man använde en likadan penna vid underteckning när man tagit ut pengar från sin röda bankbok. :-)

Glad påsk!

#5 - Tant Johanna

Glad påsk!

Tack för kommentaren du lämnade hos mig..

Visst är det Whyreds gamla utförsäljningslokal! Helt underbar :)

Kram Johanna

#6 - tinajo

Inte behöver man påskpynta när hemmet redan är så här färgsprakande och vackert! :-) Tycker om din blogg! :-)

#7 - pippilotta

men så fint ni har det...å pennan, den såg jag hos onekligen och fick ett köpsugshugg i magen på direkten:) jag pyntar mest med barnens för året pysslade saker från dagis och skola + lite fjädrar i ris för det är så fint! kram

#8 - Dessi - Home and desire

Äh, man måste verkligen inte pynta! Ni har ju det så fint och läckert redan! Jag gillar pallarna, är det dom från Bolagret?

#9 - Klara

Hej på er.

Vilken inspiration jag fick nu på att gå och plåta alla gula saker som finns hemma hos oss... Kan nog få till det att det skulle kunna vara Påsk året runt hos oss eftersom det är lika synd om våra barn... men gult är f....int!KramKlara

#10 - Johanna Högväg

Ha! Kommenterade precis samma sak på min blogg tidigare idag. Skönt att höra att andra tycker likadant. Våga vägra pynta säger jag ;)

#11 - Villa Viola

Den här påsken sträcker jag mig till lite påskris på altanen. Och kanske en kyckling. Och godis. Såklart!

#12 - Pee

ÅH så befriande!

Jag gillar inte heller att pynta, gör´t inte helt enkelt. skönt att man är i gott sällskap!

#13 - Susanne

Ja! Gör marängerna. Du blir inte besviken!En sån gul fin sparelefant har jag också! Den tiggde jag till mig på en bank för typ 15 år sen. Hade ingen aning om att den skulle bli så poppis. :-)

#14 - Petra

Jag har alltid tyckt att allt pyntande är lite överdrivet. Även om jag gärna pyntar. Fast bara om jag vill och då ska jag få göra som jag vill. Men egentligen kvittar det, så länge jag trivs är jag nöjd. Även om det innebär påsk utan påskpynt.

Och sen får alla andra tycka vad tusan dem vill och dem är välkomna att påskpynta här så fort dem flyttar in!För övrigt tycker jag att erat hus är fantastiskt fint!

#15 - 1975 by Eva

Synd om barnen. Haha, det var roligt! Tänk så fint ni har det och färglatt. Helatiden. Måste ju vara alla barns dröm!

#16 - twajs

Håller FULLSTÄNDIGT med!! Gillar inte heller att pynta....Håller även med övriga; ni har ett jätte fint och läckert hem!

#17 - Kristin

Men hörredu, snygga dojor :)

Här är bara påskris på alltanen och en hel del godis. Hoppas på en äggtoddy på lördag, fast det är ju rätt sliskigt i och för sig...

#18 - Kristin

Altanen såklart. Kram kram

#19 - Cissi

Hjälp ni har det så fint! Inspirerande!Men folk är lustiga, är det någon som någonsin tyckt synd om barnen för att en pappa inte gillar att pynta? Mamma-oket... Glad påsk på er!

#20 - Killmamman

tycker absolut att det räknas :) jag har inte heller påskpyntat, gör aldrig det, känns inte lika "viktigt" som att julpynta till exempel...

#21 - jenny

Åh så fint ni har!!! Snälla säg att du vet var jag kan få tag i den gula pennan! Har letat!!!kram

#22 - jenny

Åh så fint ni har!!! Snälla säg att du vet var jag kan få tag i den gula pennan! Har letat!!!kram

#23 - DoreDoris

Jenny - Pennan köpte jag i en lite butik i Haga i Göteborg. Just nu minns jag inte vad den heter... Miss Lo kanske? Sara & Kristin - dojorna är från Shosho.

#24 - rum och rabalder-lina

Herregud vilka underbara bilder! De rosa och gula mot det svartvita. Fantastiskt.

#25 - maddes färg och form

alltså herre min gud va jag är kär i erat badrum! hela ert hem egentligen faktiskt...jag har suttit och gått igenom din blogg från början till slut, och jag älskar den! så tack för all fantastisk inspiration! :)