/ Allt från DoreDoris /

Grön Pinnstol

Fyndade fyra pinnstolar för 35 kronor styck på Röda Korset. Matchar de röda perfekt! När jag kom hem såg jag att alla fyra inte var riktigt likadana. Två var med sex pinnar (och samma fabrikat som de röda - Nässjö stolfabrik) och två var med åtta pinnar i ryggen. Men det känns nästan lite snyggare eftersom de röda och de gröna ändå inte är likadana.

image68

/ Allt från DoreDoris /

Loppistorka det senaste...

Har inte hunnit springa på loppisar på ett tag då vi har varit bortresta, men nu har jag gjort en riktig runda och därmed samlat på mig lite mer fynd. Tur att man har en källare...!
/ Allt från DoreDoris /

Baden Baden madrass 70-tal

Hittade en nyinkommen Baden Badenmadrass på Röda Korset som jag fick för en tia. Eftersom den var lite trasig under flärpen som man fäster runt "huvuddelen" (stoppningen trillade ut lite, men det fixade sig med silvertejp) så blev de glada att bli av med den så fort. Antar att det var därför jag fick den för 10 kr. Annars är den i utmärkt skick och inte det minsta solblekt! (inte så jättesnygg till den blå stolen, men jag får väl försöka hitta en annan färg någonstans) Jag har alltid förfasat mig över hur FULA alla nya madrasser är till dessa (fula men) mkt sköna solstolar. Då är det ju alltid trevligt när man kan hitta något snyggare på loppis!

image65